Uncategorized

Cerpen Jowo

Ono wong ndeso mlebu kutho, jenenge Pak Joko.

Teko kutho Pak Joko bingung weruh gedhong sing gedhe-gedhe.

Pas ning ngarepe bank, Pak Joko moco tulisan “OPEN…!?”

Pak Joko mikir, ‘OPEN kok gedhe banget yo…?’

‘Trus rotine sepiro??!’

Mari ngono ono BULE arep mlebu BANK kuwi, Pak Joko mbengok-mbengok, “Mas ojo mlebu, iku OPEN..!!”

Si BULE tetep mlebu … ora suwe ono wong NEGRO metu.

Pak Joko ngomong, “Lha dalaaa… dikandani ojo mlebu OPEN kok ngengkel wae …, gosong to awakmu!!? -@@@-

 

Catatan:

Open: Bahasa jawa dari alat panggangan

9 thoughts on “Cerpen Jowo”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s